Product Owner 360˚

Product Owner 360˚kurset er rettet specielt mod Product Owner funktionen i Agile organisationer eller organisationer der er undervejs i en Agile transformation. Kurset giver både teoretisk og praktisk indføring i product ownership, og kursister gøres i stand til at tage nye værktøjer i brug øjeblikkeligt. Som Product Owner i et Scrum team, er det dit ansvar at sørge for optimering af forretningsværdi ved at:

  • Skabe og kommunikere produktvision og strategi
  • Vedligeholde og kommunikere backlog’en
  • Guide teamet

For at kunne gøre dette, kræver det kendskab til klassiske Scrum Product Owner områder, som fx user stories, release planning, demoer, etc., men også værdien af faciliterede workshops, involvering og engagering af teams og interessenter som skaber ejerskab. En Product Owner skal ikke blot kommunikere vision, strategi og backlog, men evne at skabe en dyb fælles forståelse hos alle for at øge teamets motivation og evne til selvorganisering omkring skabelse af forretningsværdi.

I samarbejde med Teknologisk institut

Oversigt

Varighed: 3 dage

Daoter: 5-6-7 december 2017; 14-15-16 marts 2018

Pris: 16.500 DKK, eks. VAT

Tilmelding: Mail louise@goagile.dk eller ring på +45 2712 3887

Product Owner 360: Et af mine bedste kurser nogensinde! Super godt indhold, der blev præsenteret af en underviser på MEGET højt niveau.

Niels Erik Hansen

Rigtig godt kursus. Hvis det kommer en efterfølger, så SKAL jeg med!
God blanding af teori og praksis, god energi. Et dynamsik og indlevende kursus. Mange guldkorn at tage med hjem.

Kristen Krogh