Har du spørgsmål, så ring(+45) 2712 3887

Agil projektledelse

Vores Agile projektledere hjælper teams med at levere det rigtige produkt hurtigere.

goAgiles projektledere har både uddannelse og rig erfaring indenfor de eksisterende Agile retninger, herunder Scrum, XP, DSDM Atern, Crystal, Kanban og Lean. De behersker desuden traditionelle projektledelsesretninger såsom CMMI, ITIL, PRINCE2 m.fl.

Vores kunder forventer at vores Agile projektledere kan hjælpe teamet med:
Dynamisk og engageret planlægning og prioritering
Afvikling demoer regelmæsigt
Gennemfører retrospektiver samt følge op på businesscasen og håndterer interessenterne.

Indsatsen tager udgangspunkt i de følgende 5 grundprincipper:

1. Potentielle releases, ofte, og med jævne mellemrum
Ethvert projekt skal være i stand til at levere tidligt og ofte gennem “potentielle releases”. Dette gælder hvad enten der er tale om computerkode i et isoleret projekt eller organisatoriske forandringer i en Agile transformation.

2. Følg forretningsværdien gennem kundefeedback
Ved at indgå i et tæt partnerskab med kunden/den forretningsansvarlige/Product Owner etc. skal Agile projekter kunne følge forretningsværdien gennem feedback på leverancer og re-planlægning. Det betyder, at når verden og omstændighederne ændrer sig, følger udviklingsindsatsen helt naturligt med. Smidigt og gnidningsfrit.

3. Krav og målstæninger udarbejdes i fællesskab
En grundforudsætning i al udvikling er at krav altid ændrer sig – og misforstås. Derfor bør kravindsamling og dokumentation faciliteres gennem fysisk involvering af alle nøgleinteressenter. Det medfører dyb fælles forståelse for hvilken værdi udviklingsindsatsen skal udløse, hvordan og hvornår.

4. Cross functional teams inddrages aktivt i planlægningen
Udviklingsteams der arbejder Agilt har væsentlig indflydelse på hvordan arbejdet skal udføres og de repræsenteres af alle fagområder (cross functional). Teamet er med fra start og forstår selv planlægning og estimering af eget arbejde. Dermed skabes fundamentet for opbygning af meningsfulde relationer og levering af resultater ved fælles indsats. Og det er i dette spændingsfelt den altafgørende arbejdsglæde opstår.

5. Kuntinuérlig læring
Et Agile team, hvad enten det producerer computerkode eller forandrer en hel organisations arbejdskultur, når aldrig en endedestination i bestræbelserne på at yde det absolut bedste. Teamet søger hele tiden at inddrage erfaringer fra tidligere arbejde med henblik på at blive bedre. Succeser skal fejres behørigt, når der opnås konkrete resultater, men teamet bør konstant være på udkig efter måder hvorpå indsatsen kan forbedres. Denne forbedring skabes bedst gennem små, overkommelige og stabile skridt og udtrykkes indenfor Agile og Lean med begrebet Kaizen.

 • Klogo Almbrand
 • Klogo Coop
 • Klogo Dong
 • Klogo Dr
 • Klogo Nordea
 • Klogo Philips
Rådgivning

Rådgivning

Kurser

Kurser

SAFe®

SAFe®

 • Meget inspirerende kursus – hovedet bobler med idéer jeg vil hjem og prøve af (og håber jeg får gjort). Kunne godt have brugt ½ dag mere. De sidste emner fredag gik stærkt

  Nina Hansen, Alm. Brand

 • Dette er en ny og utrolig spændende måde at være et high performance management team – og en meget effektiv måde at arbejde på, mange tak!

  Jan Sørensen, BKmedical

 • Hvis du har interesse i at lede mennesker, der tager initiativ og kontrol over deres arbejdsliv, så er dette KURSET.

  Hvis det er muligt, vil jeg anbefale at gøre det med en kollega, dette vil give jer mulighed for videre reflektion.

  Cecilie Hovde, Nordea

Udfyld skemaet nedenfor