Agile Mindset

Mange organisationer der arbejder med Agile metoder taler om et nyt mindset. Ledere der gør brug af de Agile principper gør det for at skabe en helt ny organisatorisk ændring, hvor de forskellige teams bliver motiveret til at skabe det rigtige produkt hurtigere og tilmed med forhøjet arbejdsglæde.

Vi ved fra tidligere omfattende oplevelser, at de Agile principper og Agile praktikker ikke i dem selv vil resulterer i en organisatorisk transformation.

En rigtig Agile transformation er ikke kun at gøre det Agile, men det er at blive/være Agile. Hvis man tager de Agile principper ind og ændrer adfærden, så vil man opnå resultater. Vores 1. dags Agile Mindset kursus er baseret på neuroscience; Hvordan vi, som mennesker, er wired, og hvordan det relatere til motivation og arbejdet med hele forandringsprocessen. Det er en blanding af læring og praktikker man gennemgår for at skabe forståelse omkring Mindset ændringen, hvad det indebærer at opnå denne ændring og hvordan man bibeholder forandringen.

agile mindset

Vi tilbyder også facilitering for ledere, til ledere der ønsker at lære hvordan man holder mere effektive møder.

Sejt kursus – det sætter virkelig fokus på den menneskelige forandring og de udfordringer vi møder som ledere

Majbritt Sylvest Olsen, Nordea

Tekniske kurser