Essential Intent-Based Leadership®

Lead for greatness i din agile organisation

Er du træt af altid at være den, der skal have alle svarene. Bekymrer du dig over om du får de ting du har brug for? Løber du ind den ene forhindring efter den anden, når det handler om dine folk og dine projekter? Problemet er ikke dit lederskab. Problemet er det lederskabs-paradigme, som du er en del af.

På dette kursus gen-besøger vi vores gængse opfattelser af lederskab, og inspirerer til opnåelse af fantastiske resultater ved at flytte fokus fra performance compliance til performance excellence gennem lederskab.  Jenni Jepsen præsenterer Intent-based Leadership®, hvordan det understøtter den Agile organisation, og hvordan man skaber et arbejdsklima hvor folk er motiverede og bruger deres hoveder optimalt.

Varighed: 1 dag

 

Tilmelding: louise@goagile.dk eller ring på +45 2712 3887.

Kursusbeskrivelse

Er du træt af altid at være den, der skal kunne svare på alle spørgsmålene? Føler du dig drænet for energi og hjernekapacitet pga. bekymringen om, at du vil nå dine mål? Løber du ind i den ene mur efter den anden med dit personale og projekter? Problemet ligger ikke i den måde, du leder. Det er nærmere dit syn på ledelse generelt. Igen og igen er vi blevet fortalt, at ledere får folk til at udrette og eksekvere, og det er, hvad lige præcis, hvad de prøver at gøre.

Problemet med denne tilgang er, at den ikke virker ved selvstændig tænkning. I stedet  ender det ud i, at du begynder at overtage eller stjæle dine medarbejderes følelse af ansvar og ejerskab for projekter. Resultatet er, at du bliver mere og mere overvældet, og samtidig gør dine medarbejdere mindre og mindre engageret omkring deres arbejde.

goAgiles kursus fokuserer på at re-eksaminere, hvordan vi tænker om ledelse, og inspirerer samtidigt medarbejdere til at opnå store resultater. Kurset handler om at flytte perspektivet fra fokusset på at levere, bare for at levere, til at levere deres ypperste igennem overbevisende ledelse, fordi de føler ejerskab af produktet eller projeketet.

Ledelse handler om at gøre mennesker bedre, såvel som at forbedre produkter og services. Ekspertisen og de høje resultater udspringer fra personale og praktik - ikke den individuelle leder.

Til dette kursus præsenterer og arbejder vi med intentions baseret ledelse, hvordan det støtter en agil organisation og hvordan man skaber miljøer, hvor personale føler sig motiveret til at udføre deres bedste idéer.

Indhold til intention baseret ledelse kursus

I vil blive introduceret for intention baseret ledelse (Intent-based Leadership®), som er et nyt ledelsesparadigmen, der blev pioneret på en atomubåd. Denne type ledelse gør medlemmer af hold til lederne og beskriver, hvad de ser, hvad deres professionelle syn er, og hvad de har intentioner om at gøre i den givne situation.

Med intention baseret ledelsesparadigmet rykker organisations kultur fra det at spørge og afvente tilladelse til at kunne udføre intention og handling. Det øger ikke blot effektiviteten, men skaber også en bedre og sundere indstilling hos medarbejderne.

Medarbejdere hos virksomheder, der har indrullet intention baseret ledelse, har rapporteret stigning i produktivitet, arbejdsglæde og medarbejdertilfredshed. Denne ledelsesmetode er nøglen til en succesfuld agil implementering i virksomheder af alle størrelser.

Deltagere vil lære, hvordan de bevæger sig agilt fra deres eksisterende kultur mod en kultur, hvor alle er ledere. En kultur hvor medarbejdere tager initiativ og ejerskab, og samtidig frigør kritisk kognitiv plads for ledere.

Konkret, lær hvordan du

  • Opbygger ejerskab ved at kommunikere i et sprog, der øger følelsen af bemyndigelse.
  • Øger holdeffektivitet og motivation baseret på den seneste neurovidenskab.
  • Bruger ledelsesværktøjer til at skabe et miljø, hvor medarbejdere får succes.
  • Realiserer hvilke skridt, der skal tages, når der arbejdes mod at ændre arbejdets tankegang.
  • Forstår, hvordan du kan bidrage endnu mere til din agile virksomheds succes.

Deltagere og format

Kurset passer bedst til medarbejdere med indflydelse på arbejdspladsen, som ønsker at forme og forbedre arbejdsmiljøet i organisationen.

Kurset er en workshop, der skifter mellem at introducere teori og praktiske aktiviteter.

Da teori bedst rodfæstes ved anvendelse, vil deltagere deltage i en meget aktiv del af rollen i dette kursus.

Instruktør

Jenni Jepsen er partner hos det dansk baseret konsulentfirma goAgile. Hendes kernekompetence ligger i at hjælpe individer, hold og organisationer med at øge motivation, effektivitet og gennemsigtighed. Hun hjælper deltagere med at kortlægge forretningsmål, klar kommunikation hos interessenter og opbygge tillid gennem hele processen.

Jenni har bred erfaring ledelsesændringer og kommunikation. Hun integrerer koncepter fra neurovidenskab ind i hendes coaching, træning og sparring med ledere på alle niveau, for at skabe vedholdende ændringer.

Hun holder foredrag, skriver og rådgiver i at skabe større værdi i alle leder og grene af en virksomhed.

Certificeringer:

  • Strategic Play(c) with LEGO Serious Play Facilitator
  • Professional Scrum Product Owner
  • A DSDM-Certificeret Agile Projekt leder
  • Certificeret intent-based Leadership™ udøver

Målgruppe

Ledere, direktører, ledere der ønsker at skabe arbejdsmiljøer hvor folk har succes.

Kursuspris:

7.900 (ekskl. moms)

Registreringsinformation

For registrering, send en mail til louise@goagile.dk eller ring til Louise på +45 2712 3887

Læs evt. også om vores 3-dages kursus i  Ledere i Agile.

Se interviewet med David og Jenni

SE VIDEOER