Om goAgile

goAgile er Danmarks første Agile konsulentvirksomhed, grundlagt af Ole Jepsen i 2006. Siden da har vi haft fokus på vores kunders strategiske ambitioner først, og derefter på hvordan Agile metoder kan hjælpe med at realisere disse mål. Som betroede rådgivere støtter vi organisationer når de skal implementere forandringer. Vores common sense, pragmatiske tilgang vækker genklang hos vores kunder og hjælper dem med at opnå deres mål.

Holdet Bag

Ole Jepsen

Ole Jepsen er Agile Transformation Advisor og arbejder med organisationer der ønsker at lede forandring. Med sin ekspertise i Agile metoder, Intent-based Leadership™ og facilitering hjælper Ole virksomheder og ledere med at skabe udviklingsorganisationer og arbejdspladser, hvor mennesker trives og leverer værdi.

Ole er facilitator i Dansk IT Scrum & Agile Practices netværket, medstifter af Agile Leadership Network (ALN), Danish Agile User Group og Agile Coach Camp Denmark. Som aktør i det internationale Agile miljø holder han foredrag og rådgiver hele verden over.

Udover adskillige Agile certificeringer og SAFe® SPC5 certificeringen er Ole certificeret Intent-Based Leadership® Trainer og certificeret StrategicPlay® with LEGO® Serious Play™ facilitator. 

+45 50 52 62 12 ole@goagile.dk Linkedin @olejepsen

 


Jenni Jepsen

Jenni Jepsen fokuserer på at hjælpe mennesker med at levere værdi hurtigere og skabe varig forandring. Som Transformation Advisor hjælper hun organisationer med at nå ind til kernen af spørgsmålet om HVORFOR forandring og hvordan man fremmer trivsel hele vejen igennem – for derved at gøre det muligt for organisationer at øge motivation, effektivitet, gennemsigtighed og, ikke mindst, resultater.

Jenni har mange års erfaring med forandringsledelse og kommunikation, og hun integrerer neurovidenskabskoncepter i sin coaching, træning og sparring med ledere på alle niveauer. Udover at være certificeret i NeuroLeadership er Jenni også certificeret Intent-Based Leadership® Trainer, certificeret Strategic Play© with LEGO® Serious Play™ facilitator, DSDM certificeret Agile Project Leader, PSPO, SAFe® SPC 4.5, Scrum at Scale™ Certified Practitioner, og Agile coach.

Jenni rådgiver, skriver og holder foredrag om ledelse, teams og hvordan man får forandringer til at fungere.

  +45 40 47 78 50 jenni@goagile.dk Linkedin @jenniindk


Tobias Brock Fors

Tobias Brock Fors er specialist på effektivt samarbejde mellem forretningsområder og IT-funktioner, både på det strategiske og på det operationelle plan. Med en afvæbnende og faciliterende tilgang, med fokus på fakta og fælles målbilleder, bringer han personer og perspektiver fra forskellige funktioner, og fra forskellige organisatoriske lag, sammen om en fælles vej frem.

Tobias kommer med 20+ års erfaring i strategi og ledelse fra Accenture’s Strategipraksis og fra forskellige ledelsespositioner i Codan Forsikring - de sidste mange år indenfor Business IT med ansvar for effektivt samarbejde mellem forretningsområder og IT hvor han blev hyppigt brugt som projektleder eller task-force manager for at skabe løsninger på komplicerede funktionelle udfordringer i IT set-up eller konfiguration.

Tobias strategiske og analytiske tilgang er kompletteret med stærke kompetencer indenfor facilitering, kommunikation og stakeholder management og han har lang erfaring med forandringsledelse.

  +45 61 72 03 17 tobias@goagile.dk Linkedin 


Louise Navntoft

Louise Navntoft er en dygtig Customer Relationship Manager med force i logistisk koordination, planlægning og organisering af kurser og events – både i Danmark og i udlandet.

Hun har en Bachelor i pædagogik og mange års erfaring med ledelse af administrative funktioner. Hun er uddannet bogholder, DSDM-certificeret Agile Project Leader, certificeret Strategic Play© with LEGO® Serious Play™ facilitator og har også ekspertise i grafisk facilitering.
Louise fungerer desuden som goAgiles ”livredder” og tager fat hvor end goAgile teamet og vores kunder har brug for hende.

+45 27 12 38 87 louise@goagile.dk Linkedin @LNavntoft

Vores Vision

At skabe en verden hvor mennesker arbejder i miljøer hvor de trives og kan tænke bedst muligt.

Vores Mission

For at gøre mere end blot at hjælpe organisationer med at levere det rigtige produkt eller service hurtigere, involverer og engagerer vi mennesker på en måde der skaber varig forandring.

Vores Værdier

Vores værdier ligger dybt i hver enkelt af os i goAgile:

Gøre en forskel.
Vi vil gøre en forskel i alt hvad vi gør – for vores kunder, for os selv og for de fællesskaber hvor vi lever og arbejder.

Værdsætter frihed.
Vi rækker ud efter og deler ud af idéer hvor som helst, når som helst.

Deler.
We reach out for and share ideas where and whenever we can.

Tillid.
Vi ved at tillid og empati driver vores samspil med andre.

Udfordrer.
Vi opfordrer og udfordrer hinanden og folk omkring os til at udvikle sig og indfri deres fulde potentiale.

Ægte værdi.
Vi skaber ægte værdi ved at udfordre, involvere, engagere og inspirere vores kunder til at arbejde på den bedst mulige måde.