Samarbejdspartnere

I et eksklusivt partnerskab i hele Storbritannien og Irland er vores Intent-Based Leadership-model bragt til liv ved det engelsk baseret Re:markable.

Sammen har vi udviklet en unik og innovativ tilgang, der giver praktisk, ‘brugervenlig’, real-time måder, der virker og hjælper jer med at udvikle alle i organisationen og forvandler din arbejdsplads. IBL udvikler #LeadersAtAllLevels

goAgile har matchet innovationen af vores IBL-tilgang til at udvikle en virkelig nyskabende leveringsmetode: De fleste aktiviteter foregår live og on-job.

Gennem interviews, observationer og live feedback, samtaler til procesanalyse, fokuseret virkelige scenarier og problemløsning på jobbet på de faktiske udfordringer på arbejdspladsen.

Vi giver mennesker praktiske værktøjer og teknikker til at øve hverdagen: fra gentagelse og små skridt til sprog og adfærd.

www.thisisremarkable.com

enquiries@thisisremarkable.com
@be_remarkable #LeadersAtAllLevels
#MakeItRemarkable
+44 131 625 0155

Kaptajn David Marquet forestiller sig en arbejdsplads, hvor alle engagerer og bidrager med deres fulde intellektuelle kapacitet og potentiale, et sted hvor folk er sundere og lykkeligere, fordi de har mere kontrol over deres arbejde - et sted hvor alle er ledere.

I et Intent-Based miljø er det muligt for:

Folk føler sig værdsatte og stolte af at være en del af noget større end dem selv

  • Mennesker at kende organisationens mål og omhyggeligt bidrage til deres gennemførelse
  • Mennesker at føle sig inspireret, ved at skubbe kontrol og beslutningstagning ned gennem organisationen, folk tager ansvar og har beføjelser til at træffe de rigtige beslutninger, selv i perioder med forandring
  • Organisationens succes er basseret på alles fælles indsats og ikke blot "lederenes"
  • Ledere skal være på alle niveauer

https://www.davidmarquet.com/our-story/